top of page

Ons Bedrijf

&Champagne is opgericht door een aantal enthousiaste mensen die kennis, ervaring en ambitie koppelen aan creativiteit. Door onze verschillende achtergrond zijn we complementair. Maar wat ons echt bindt is onze gezamenlijke passie: de goede dingen des levens.

Vanuit die gedeelde passie is &Champagne ontstaan. Immers, in Nederland blijft het drinken van champagne veelal beperkt tot een eenmalige gebeurtenis per jaar. Champagne wordt gezien als een overdreven luxe, iets exorbitants. In België daarentegen wordt deze mening niet gedeeld. Volgens onze Bourgondische zuiderburen is elke reden goed genoeg voor Champagne.

 

Champagne is genieten, is verrassend en geeft glans aan elk diner. Kortom, champagne moet gedronken, niet bewaard worden.

&Champagne streeft ernaar het drinken van champagne meer gangbaar te maken. Dit komt zeker tot uitdrukking in onze scherpe prijsstelling.

In ons assortiment proberen wij zo volledig mogelijk te zijn, maar eigenlijk is alles mogelijk. Want, zoals gezegd, elke reden is goed genoeg voor champagne…

Prachtig om cadeau te geven aan familie, vrienden, een zakenrelatie of eigen medewerkers. Onze relatiegeschenken en kerstpakketten zijn betaalbaar en bijzonder.

Referenties

1

&Champagne leverde de Grande Réserve Brut van Pierre Mignon aan De Bijenkorf. Deze is geleverd in een exclusieve fles die speciaal voor de Bijenkorf is ontworpen.

2

&Champagne leverde champagne Pierre Mignon voor een passend geschenk bij de aflevering van de luxe auto's van Cito Motors: Aston Martin, Rolls Royce, Jaguar en BMW.

3

& Champagne leverde Luxe Champagne Kerstpaketten aan Solvay in Moerdijk.

bottom of page